mandag 30. april 2018

Overskrift: Byen er stor, bråkete og farlig for en katt. Les om hvordan lille Pusi fra Keyserløkka kom hjem til slutt - Nyheter fra Kattevandrerens Nyheter om Dyr.

Beskrivelse av sak: Når et kjæledyr blir borte sitter det som regel igjen en fortvilet eier. Men et nettsted har hjulpet 21 000 dyr med å komme hjem igjen, inkludert Pusi fra Keyserløkka....
Introduksjon til artikkel: Artikkelsitat (Del gjerne): "En morgen Thali Liberman og Gunnar Dundas våknet hjemme i leiligheten i andre etasje i blokka på Keyserløkka var verandadøren åpen, og katten deres, lille Pusi var borte. — Hun hadde tidligere en gang falt ned fra verandaen, og da gjemte hun seg under verandaen i første etasje. Denne gangen var hun ikke der. Heller ikke i det store treet like ved. Vi løp rundt og lette etter henne, vi fikk venner til å hjelpe til. Pus var som sunket i jorden, forteller Liberman" Tagget: Dyrebar.no Link: https://www.vartoslo.no/byen-er-stor-brakete-uoversiktlig-og-farlig-for-en-katt-les-om-hvordan-lille-pusi-kom-til-rette-til-slutt/ Vårt Oslo - 29.04.2018.
Les mer på vår Facebookside eller hjemmeside, link under her.
Fra Kattevandrerens Nyheter om Dyr på Facebook: https://www.facebook.com/NyheterOmDyr

Sjekk vår hjemmeside: http://kattevandreren.no/frivillige/nyheter-om-dyr

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar